+36302802119, +36309225981 / info@akacfavirag.hu
A termék kategória nem elérhető!

Szeretettel üdvözöljük az Akácfavirág Kft. oldalán


Kérjük minden esetben,  a rendelés pontos teljesítése érdekében, a megrendelés előtt telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot !

Hosszú évek óta foglalkozunk virágkötészettel és növénydekorációk készítésével, virágküldéssel.

Célunk, hogy vevőinket a legnagyobb szeretettel, legjobb tudásunk szerint, megbízhatóan, pontosan tudjuk kiszolgálni. Friss virágokkal, -hazai és import termesztésből,- egészséges, dekoratív zöld növényekkel, hozzájuk illő formájú és anyagú kaspókkal, egyéb dekorációs kiegészítőkkel,növényápolási termékekkel, kedves ajándék tárgyakkal, szaktanácsokkal várjuk a bennünket felkeresőket.


Kínálatunkban szerepelnek a kiemelt ünnepekhez kötődő vágott virágok, alkalmi csokrok, valentin és nőnapi ajándékok, tavaszi cserepesek, kosarak, virágtálak. Egyedi ballagási és anyák napi csokrokat készítünk megrendelőink kívánságára. Menyasszonyi csokor, autódísz, kitűzők és más esküvői díszítések elkészítése nagy megtiszteltetés számunkra.
Szívesen állunk rendelkezésükre örömteli családi események alkalmával, mint gyermek születés, névnap, születésnap, évforduló, de számíthatnak ránk a szomorú események bekövetkezésekor a búcsú és a gyász kifejezésére. 

Igyekszünk a szezonalitásnak megfelelően széles választékot kínálni palántákból, fűszernövényekből, örökzöldekből és más kiültethető növényekből.

Megrendeléseikkel, kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.