+36302802119, +36309225981 / info@akacfavirag.hu

Szállítás

Szállítási feltételek

A megrendelés leadásakor választható:

 • házhoz szállítás

   

 • személyes átvétel üzletünkben.

   

A kiszállítás időintervalluma:

 • Hétfő- Péntek 10-18 óráig

 • Szombat 10-14 óráig

 •  Vasárnap 10-14 óráig 

 • A megrendelt terméket a kívánt és megjelölt időpontban - időintervallumban kiszállítjuk. Kérjük minden esetben jelölje meg a kívánt időpontot, melyről kollégánk a megadott elérhetőségeken egyeztet Önnel!
 •  Mivel több termékünk is szerepel áruházunkban,ha minimum 4 nappal a kiszállítás előtt rendeli meg a virágcsokrot- kompozíciót,  a készítmény szinte  úgy fog kinézni, ahogyan a termék fotóján látható, adott esetben természetesen igyekszünk a hiányzó terméket megfelelően helyettesíteni. ( pl más színű vagy fajtájú virággal) 

 • Kegyeleti készítmény megrendelésekor, amennyiben 3 napon belüli kiszállítással kéri a rendelés teljesítését, úgy kérjük minden esetben telefonon vegye fel a kapcsolatot a menü pontban megadott elérhetőségeinken.

  12 óra után érkezett nagyobb mennyiségű azonos fajtájú és színű ( pl.rózsa) virág rendelés esetén amennyiben eltérő időpont megjelölés nem érkezik, a készítményt másnap 14 óráig szállítjuk ki. Ilyen esetekben célszerű a megadott elérhetőségeken (telefon, e mail) egyeztetni a kiszállítás és a megrendelés pontosítása érdekében.  ÁRAK:

  - Budapest teljes területén: bruttó 2700Ft

  - Budapest aglomerizációs körzetében: bruttó 5000 Ft

  - szombat, vasárnap és szállítási időintervallumtól eltérő időben bruttó +1000Ft felár.

  (Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csobánka, Csömör, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Telki, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vecsés, Veresegyháza)  Ha valamilyen okból a kért rendelés nem teljesíthető (pl: idény jellegű virág, import meghiúsulás stb.), minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot új időpont, valamint helyettesítő virág (termék) egyeztetésre, vagy visszatérítjük a kifizetett összeget. 
  A kiszállítás során rajtunk kívül álló okok miatti késésekért (vis major, közlekedési esetek) felelősséget nem tudunk vállalni. A kiszállítást autós futárszolgálat végzi.

Űrlap kitöltési minta:

FONTOS:

2020. július 1-től cégek esetén az adószám megadása kötelező!


 
Kiszállítási dátum/időintervallum:
Év-hónap-nap-óra, illetve időintervallumban - a címzett elérhetősége - a szállítási adatok mezőjének kitöltésével,
( kérjük olyan kiszállítási időpontot szíveskedjék megjelölni (pl 12 és 16 óra között), amikor a címzett elérhető)

Egyéb információk:

 a számlázási címre vonatkozó esetleges további szükséges információk,
( pl távollét esetén XY-nak odaadható, recepción leadható, kaputelefon, és egyéb szükséges információk a szállítás teljesítéséhez)

az üdvözlőkártyára vonatkozó információk, illetve a kívánt szöveg
(
  A tartalomhoz illő kártyát mi válasszuk mellé, mely cégünk ajándéka. (Születésnapos, Névnapos, Csak úgy, Szeretettel, Bocsánat, Köszönettel, stb.)
Kegyeleti készítmények esetén a szalagfelirat szövegét, és a szertartás helyszínét, időpontját.